Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

OptimalPrint

daap.png OptimalPrint er et selskap som satser på å gi billige trykkeriprodukter til folk flest over internett. Dette er jo veldig aktuelt for våre besøkende, så vi har inngått et samarbeid om å dele trafikk med hverandre.

Her er en hilsen fra Henrik Müller-Hansen; selskapets sjef og initiativtaker:

Revolusjon innen trykksaker for familien - "Vi er trykkeribransjens svar på Ryanair og IKEA".

Under oppveksten av et barn er det mange anledninger til å sende trykksaker med eller uten egne bilder: takkekort etter fødsel, dåp, bursdag, konfirmasjon, fester samt årets julekort. Dette har til nå vært svært dyrt, men et nystartet firma er iferd med å endre dette.
Med oppstarten av Optimalprint.com har enhver familie tilgang til profesjonelle trykkerier til en pris som ikke tidligere har vært mulig. Dette innebærer at man kan gå bort fra hjemmelagde kort til å skreddersy egne på nettet og få disse levert i posten noen dager senere, trykket av profesjonelle trykkerier på den beste papirkvaliteten.
På 3 måneder har Optimalprint.com, startet av tidligere ansatte i Tele2, Skype og Deloitte Consulting, vokst til en av Norges 400 største websider. Dette skyldes at man får tilgang til tusenvis av maler, Norges laveste priser samt muligheten til å laste opp egne bilder. Fremfor alt skyldes det også kvaliteten på ferdig produkt, og gleden av å sende disse ut.
OptimalPrints hjemmeside Trykk her for å komme til optimalprint:
< Februar Rettigheter >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre