Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Navn og Dåp

Aronja Her finner du det meste som omhandler valget av barnenavn. Vi har samlet den siste navnestatistikken i Norge samt spurt våre lesere om hvilke momenter som var viktigst med tanke på navnevalget, slik at det kan bli lettere for deg. Lykke til med valget.

Navnestatistikk
Hvor mange heter Juni til fornavn? juli? hvilke navn er mest populære? på Statistisk sentralbyrås navneside får du svar på dette og mere til!
> Les mer
Dåp
Gratulerer! Gullungen din skal få et navn og generelt er det to måter å gjøre dette på: Melde fra til Folkeregisteret i form av eget skjema om valgt navn, eller ta kontakt med presten i din menighet. Dersom det siste er aktuelt for dere har vi i baby.no samlet sammen det som man må vite i den prosessen. Lykke til !
> Les mer
Hva skal barnet hete?
Hva er greit å tenke på i valg av navn?
> Les mer
Hva med et internasjonalt navn til poden?
Kanskje dere ønsker å vurdere et navn som klinger godt uansett hvor flerkulurelt samfunnet blir? Eller et navn som også utlendinger vil kunne skrive og uttale? Her er iallefall en ganske komplett samling av slike
> Les mer
Populære sommernavn
I Norge er det 166 kvinner som heter Juni, ni heter Juli og 452 menn heter August.
> Les mer
Emilie og Marcus er tidens mest populære jente- og guttenavnene i Norge
Statistisk Sentralbyrå (SSB) offentliggjorde nylig tall som viser fjorårets mest populære norske døpenavn. Jentenavnet Emilie hadde en voldsom økning på nittitallet, men har hatt litt tilbakegang i det siste. Likevel holder fortsatt Emilie førsteplassen - tett fulgt av Ida. Førstevalg for guttene er Markus.
> Les mer
< Februar Dåp >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre