Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Urinlekkasje
Jeg tisser på meg når jeg løfter eller hoster!
> Les mer
Urinveisinfeksjon i graviditeten
Usikkert farskap og farskapstesting
Ultralyd - Er det farlig å ta prøver flere ganger?
Aultralydsmall3 Hei Anne Karin. Jeg er gravid og har termin ca 28. aug. Jeg bor i utlandet og har vært to ganger hos gynekolog og har begge gangene fått ultralyd. Jeg har nå hørt at i Norge tar de som regel ultralyd bare 1 gang iløpet av svangerskapet hvis alt ellers er i orden. Jeg er lurer på om hvorfor det er slik, og om det evt. er noen fare ved å ta ultralyd ? Jeg vet ikke om legen min vil ta ultralyd hver gang, men jeg har tenkt å spørre henne om evt. fare ved dette neste gang. Håper på svar, på forhånd takk. Vennlig hilsen Mona
> Les mer
Utdannelsestilbud for menn
Utmelding av Den Norske Kirke
Utmelding av Den norske kirke skjer ved personlig oppmøte eller skriftlig melding til den kirkebokførende presten på bostedet.
> Les mer
Urolig mage - Legen svarer
jeg har en sønn på 11 uker. Ingen komplikasjoner i forbindelse med fødselen. Men allerede på barselavdelingen på sykehuset merket jeg at gutten min var veldig urolig i magen. Når jeg kom hjem begynte han og hoste, og fikk pustebesvær. Det virket som om der var mye slim i halsen, og vi måtte nærmest banke liv i ham. Det virket også som om melken jeg ammer ble vanskelig å svelge, for han lå og vred på seg og bare nappet i puppen, dette gjelder ennå. Han ble innlagt på barnevdelingen, og det ble konstantert mulig refluks,etter ph måling i 24 timer. Fremdeles hoster han veldig, og er veldig plaget av hosten, ved at han sover sjelden mer enn 15-20 minutter av gangen, det virker som om han har vondt når han hoster, det kommer opp slim og gulp og spy flere ganger om dagen. Også midt mellom to måltid, han er urolig i kroppen og gråter mye, spiser ofte mat- før en gang i timen- nå kan det være opptil hver halvannen og tredje time. Det vi nå lurer på er hva skal vi gjøre? Skal vi bare vente og se om dette går over av seg selv, eller finnes det hjelp å få for gutten min. Vi har også lurt på om hosten kan være astma/symptomer på begynnende astma. Ingen i familien har astma. Kanskje du kan gi oss noen gode råd? Vennlig hilsen Vigdis.
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre