Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Tvillinger
Gravid10 Dersom du får flerbarnsfødsel så har du krav på ekstra støtte. Flerbarnsfødsler og flerbarnsadopsjoner. Stønadsperioden forlenges med fem uker for hvert ekstra barn når man tar ut 100 prosent lønn eller sju uker for hvert ekstra barn når man tar ut 80 prosent lønn.
> Les mer
Tusenbenet
Førstemann går på hendene og legger bena sine på ryggen til nestemann som også går på hendene. Slik fortsetter oppsettet. Sistemann går går både på hender og føtter.
> Les mer
Trillebår stafett
To og to på lag der den ene holder bena til den andre. Første mann frem til mål har vunnet !
> Les mer
To på tre ben
To og to deltagere binder sammen en sine føtter sammen med sin partner. Så er det konkurranse med andre trebente par. Første mann til mål vinner.
> Les mer
Tannfrembrudd
Barnistol4 Små barn er lett mottakelige for infeksjoner og får lett redusert almenntilstand. Mange knytter dette til frembrudd av tennene. Les mer om tannfrembrudd, melketenner og hvordan dette oppleves hos barnet.
> Les mer
Transport av spedbarn og barn i bil
Siden du først er inne på barn i bilstol Anne Karin, har jeg et spørsmål om nettopp dette. Vi har en datter på 3 år som sitter i stol i bilens baksete, samt en liten på vei. Da vår første datter var spedbarn, benyttet vi baggen til kombivognen med forskriftsmessig nett over og montering i sikkerhetsele for å transportere henne i bil. Nå når det nye barnet kommer, vil det ikke være plass til både bag med sele og et barnesete i baksetet. Hva annbefales da som transport av spedbarn? Vil et barnesete 0 -18 kg være like trygt og komfortabelt som en bag med sele, og kan vi i så fall begynne å bruke det fra dag 1 av? Er det noen seter som i så fall IKKE anbefales? Ser frem til mer utfyllende informasjon om transport av barn i bil. Mvh Inger S.
> Les mer
Termin javascript
Termin
Tvillingforeningen
Tåteflaske og tannhelse
Tannhelse: Når skal man starte med å pusse tennene?
Tre
Tidskonto
En del av stønadsperioden for fødsels- og adopsjonspengene kan tas ut som tidskonto. Det vil si du kan kombinere delvis uttak av fødsels- eller adopsjonspenger med nedsatt arbeidstid. På denne måten kan man forlenge stønadsperioden samtidig som man gjenopptar arbeidet delvis. Det daglige fødsels- eller adopsjonspengebeløpet du får utbetalt, blir lavere enn ved vanlig uttak, men antallet utbetalingsdager blir flere. Beløpet du får utbetalt i fødsels- eller adopsjonspenger, blir det samme enten du velger tidskonto eller vanlig permisjon.
> Les mer
Tannhelse: Kosthold og spisevaner
Trøske
Tryggere babystell
Har du holdt på å miste babyen utenfor stellebordet mens du lette febrilsk etter salven som var kastet på gulvet? En ny mobil stelleunit som festes i taket sikrer babystellet og holder orden for deg.
> Les mer
Trekker annonse...
Test
jkjkjkjl
> Les mer
Tips en venn
Truende fortidlig fødsel
Vi hører så mye om barn som blir født for tidlig - hvordan kan vi hindre dette ?
> Les mer
Tyrihans som fikk kongsdatteren til å le
Tommeliten
Tilleggsytleser for enslige forsørgere
Tips til barn som er glad i grøt
Tannhelse: Narresmokk og fingersuging
Toxoplasmose
Taler til barnet
Den lille poden kommer nok ikke til å huske så mye fra den store dagen. Allikevel så er det en del slektninger som helt sikkert gjør det.
> Les mer
Tegn på begynnende fødsel
Jeg har nå vært gravid i 8 mnd. Hvordan vet jeg at fødselen begynner og når bør jeg reise til klinikken?
> Les mer
Toxoplasmose - Katter og gravide
Hei. Jeg lurer pa følgende: Hvordan smitter toksoplasmose? Hva er toksoplasmose, og hvor skadelig er det for fosteret? Jeg mener å huske at jeg ble testet for toksoplasmose i mitt første svangerskap for 7 år siden, og fikk da beskjed om at jeg var immun. Er det da fare ved et nytt svangerskap? Jeg har tre katter, 2 av de er innekatter med kattedo. Er det farlig for meg når jeg er gravid å kose med kattene, skifte pa kattedoen? Takker for svar. Hilsen Lene
> Les mer
Tilslørte bondepiker
Trener mindre som gravid
Kari Jaquesson kommer til å skrive om trening før, under og efter graviditeten for baby.no. Og det er kanskje på høy tid. Forrige ukes Mamma Mening avslørte at mange trener mindre mens andre slutter å trene når de blir gravide og det er helt uten grunn.
> Les mer
Tell trivselen - spark er mer enn bare kos
- Sparking er mer enn bare kos og når barnet har det bra, sparker det normalt i mors liv, forteller Julie V. Holm Tveit ved Perinatalt forskningssenter ved Kvinneklinikken på Rikshospitalet og jordmor Eli Saastad ved Folkehelseinstituttet. Prosjektet Tell Trivselen ønsker å fortelle gravide mer om hva sparkene betyr og gi dem en ekstra trygghet rundt det lille livet de bærer på.
> Les mer
Tidspunktet for barnets føste steg varierer
Det er liksom en milepæl som passeres når poden tar sitt første skritt. Hva som imidlertid regnes som et skritt er kanskje ikke lett å definere. Sikkert er det iallefall at alderen varierer veldig når dette skjer med stolte mammaer og pappaer som tilskuere.
> Les mer
Tid for potte?
Eftersom barne blir eldre nærmer også tiden seg for når siste bleie er lagt på plass i buksen til godklumpen din. Imidlertid viser det seg at barnas alder når dette skjer varierer mye.
> Les mer
Tryggere å jobbe i stort firma?
Uansett hvilke firma du jobber i har du krav på svangerskapspermisjon efter fødselen. Allievel mener våre lesere at det er bedre å jobbe i store firmaer fremfor små når man blir gravid.
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre