Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Synes du kunst er viktig?
Takk til Anne Marthe for denne undersøkelsen.
> Les mer
Svømming og bading i svangerskapet
Dykk1 Svømming er ofte en god form for trening. Du beveger hele kroppen og dette er sunt. Etter at magen din er blitt stor, kan imidlertid brystsvømming være en belastning for korsryggen hvis du ikke har spesielt god teknikk.
> Les mer
Spesialisten
Send en mail til oss og en av våre tilknyttede spesialister innen medisin og vi vil prøve å svare deg etter beste evne.
> Les mer
Sex og prevensjon
Mannmuskler3 Når kan jeg ha sex etter fødselen? Hva slags prevensjon bør jeg bruke?
> Les mer
Smerter og infeksjoner i underlivet
Jeg har vondt i stingene mine, hvor lenge vil det vare? Kan jeg gjøre noe for å minske smertene og er det noe jeg skal være særlig oppmerksom på?
> Les mer
Spinat og advokadosalat med varm sennepsdressing
Søk på forbokstav
Svie ved vannlatning
Sviing kan skyldes at det er små rifter eller sting du har fått under fødselen. Sviing kan også være et tegn på at du har fått blærekatarr. Hvis du må tisse, småskvetter ofte eller svien ikke raskt blir bedre i løpet av to til tre dager bør du levere en urinprøve til legen din eller på helsestasjonen for å undersøke om du har blærekatarr.
> Les mer
Sikring av barn i bil
Bilstor8 De fleste biler er ikke tilpasset små mennesker, så i bilen er det viktig å ta en del forholdsregler.
> Les mer
Seksualitet i ammeperioden
Hvor snart etter fødselen kan vi ha samleie?
> Les mer
Såre brystvorter
Spise riktig er viktig....
Les mer hva våre leger annbefaler i forbindelse med kosthold:
> Les mer
Spør legen eller jordmoren
Søvnproblemer for babyer
Ikke alle små babyer sover så mye som man kanskje skulle ønske. Og når babyen ikke sover, er det iallefall en til som også er våken. Vi har fått brev fra en som får altfor lite søvn.
> Les mer
Skilsmissebarn
Aleksandra14 Hvordan opplever barn at foreldrene går hver sin vei? Hvordan forbreder man de som er avhengig av trygghet, på at dette er i ferd med å skje? Les mer her
> Les mer
Selve tvillingfødslene
Spontanabort og dødfødsel
Hstplukkebr316 En venninne av meg fikk plutselig vite at barnet var dødt 3 uker før fødselen. Det var grusomt - hva kan det skyldes? Må venninnen min føde på vanlig måte? Hva skjer ved et nytt svangerskap?
> Les mer
Svangerskapskvalme
Spesielle lyster
Svangerskapskontroll før du er blitt gravid
Spørsmål rundt amming
Morogbarn20 Fordeler for moren ved å amme, amming som prevensjon
> Les mer
Setefødsel
Sjelden blodtype hos mammaen
Hei. Min blodtype er AB rh-. Jeg har hørt at dette er en sjelden blodtype, og lurer på om det kan ha noe å si hvis jeg skulle bli gravid og mannen har en blodtype som ikke passer med min. Går det an? Og hva skjer i så tilfelle? Håper på svar. Vennlig hilsen Pia
> Les mer
Sikkerhet på lekeplassen
Lekeplassen er jo stedet barna våre skal bruke kroppen sin, omgås andre barn og samtidig være skjermet for farligheter. Dette er ikke nødvendigvis alltid slik.
> Les mer
Søk
Statistikk om yrkesliv og graviditet
Flere vi har snakket med vedrørende karriere og graviditet, har nevnt viktigheten av at pappaen tar sin del av ansvaret i forbindelse med svangerskaps permisjonen. Imidlertid er ikke tallenes tale lystig lesing.
> Les mer
Spør en ekspert
Skade under et svangerskap.
Jeg skled og falt på baken, jeg er fryktelig øm og det gjør vondt i ene skinken, hva skal jeg gjøre? Jeg er 7 mnd gravid
> Les mer
Spesialister tilknyttet Baby
Artiklene på Baby er i all hovedsak skrevet av samarbeidspartnere innen medisin, rettigheter, ernæring, sikkerhet og økonomi. Alle våre tilknyttede eksperter utgjør Norges fremste på sine områder. Du kan derfor trygt bruke informasjonen du finner på Baby.
> Les mer
Statistikk om Babyklubben
Babyklubben er selve hjertet av Baby. Klubben ble startet opp ca 15. juli. Da systemet er det eneste av sitt slag vi kjenner til, var det store feil og mangler den første perioden. Nå skal det imidlertid være mulig for brukerne å forandre all informasjon om seg selv, brukernavn, passord samt å velge å ikke motta nyhetsbrev. Vi vil på intet tidspunkt avhende eller bruke informasjonen til annet enn å formidle kunnskap om graviditet, amming, barnehelse og kunnskap knyttet til dette.
> Les mer
Support og FAQ på Babyklubben
Babyklubben er basert på en avansert teknisk løsning. Du må huske brukernavn og passord for å logge på hver gang. Skriver du en av delene feil kommer du ikke inn i systemet p.g.a. de brannmurene og sikkerhetsnivået vi har lagt opp til. Nedunder ser du de vanligste feil og løsninger på disse. Lykke til !
> Les mer
Sommerens plageånder…
Vi stikkes av mygg og vifter bort veps, vi passer oss for maneter og fjerner skaubjønn (flått). Vi blir stukket av fjesing og bitt av Tune-flue og huggorm. Vi kommer stort sett fra det med liv og helse i behold, for selv den beryktede huggormen er ikke på langt nær så farlig som mange tror.
> Les mer
Sommerens Godklump
Vi mottok 27 kandidater til tittelen Sommerens Godklump før fristen gikk ut 31. august. Først da begynte vanskelighetene for oss.... Vi i redaksjonen har kost oss mye med å studere alle de fine bildene og de koselige følgetekstene. Det å trekke frem tre bilder som bedre enn alle de andre, forstod vi ikke ville være en enkel jobb. Men jobben er nå gjort og vinnerne er kåret.....
> Les mer
Sommerens godklump
Sommerens Godklump - 2001
Sammen med FotoKnudsen skal Baby igjen utpeke sommerens Godklump. Og du kan vinne flotte premier fra Olympus og Nikon til en samlet verdi av mer enn 5000,-
> Les mer
Skitur i pulk?
Min datter er 6 1/2 måned gammel og jeg lurer på om det er OK å ta henne med på skitur i pulk nå?
> Les mer
Sitater om sannhet
Sitater om menn
Sitater om byråkrati:
Soria Moria slott
Smørbukk
Skrinet med det rare i
Spørsmål og svar om permisjon
Småbarnstillegg
Støtt UNICEF!
44 Støtt UNICEF i deres arbeid med å hjelpe de jordskjelvrammede. 1,5 Millioner barn er rammet!
> Les mer
Sykkeltilhenger for barn
Sikkerhet med barnetilhenger
Senabort
Hva slags abort er dette?
> Les mer
Sikring av barn i bil
Har du dårlig tid om morgenen, i hvert fall noen ganger? På turen til barnehagen, som kanskje bare er noen få minutter unna, er det fort gjort å ikke feste barnet riktig i bilen. Men sikring av barn i bil er selvfølgelig akkurat like viktig på korte turer.
> Les mer
Starte fødselen
Søvnproblemer
Slanking
Sårrompe på spebarn
Svangerskapsforgiftning - eklampsi
Sorgreaksjon - Støttegrupper
Jeg har mistet barnet mitt etter 5 måneder. Jeg ønsker å bli gravid igjen snarest - tør jeg dette?
> Les mer
Sommerens plageånder…
Sommeren Godklump
De aller første bidragene finner du nedunder. Så mange og så flotte at vi gladelig kan kåre alle sammen til verdige vinnere.
> Les mer
Sommerens godklump
Selve prosessen for dåp
Ved dåpen opptas barnet som medlem av Den norske kirke. Det er foreldrene som avgjør om, og eventuelt når, barnet skal døpes. Presten innbyr oftest foreldrene til en samtale før dåpen finner sted.
> Les mer
Sex i svangerskapet
Rakett59 Kan man fortsette som før? Er det C-momenter man bør passe seg for å gjøre? Professor dr. med. Babill Stray-Pedersen, spesialist i obstetrikk - forteller deg mer om hva du bør være oppmerksom på om temaet sex i svangerskapet
> Les mer
Søtpotet (fra 4-5 måneder, gir 1-2 porsjoner)
Søtpotet har en god, søt smak, og kan godt spises for seg. Smøret gir retten et høyere energi-innhold, men søtpoteten er like god uten.
> Les mer
Statistikk om samboere
Samboere
Statistikk for barn
Sitronfromasj
Standard grøt til små barn
De fleste små elsker grøt. Fra barna er ca 6 måneder gamle, kan de serveres grøt laget av sammalt hvete. Billig og sunt!
> Les mer
Slim i halsen
Vår datter på 3 1/2 mnd har fått en forferdelig hoste. Og hun har også en del slim i halsen. Har vært til legen og fått Efedrin som hun får 3 ganger daglig. Når hun hoster så
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre