Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Regler for bruk av baby.nos diskusjonsforum
Dette er et diskusjonsforum ment for deg som har meninger, spørsmål eller svar til andre. Fint eller hva? Husk at alle som er her har iallefall en ting til felles; Baby. Vær klar over at alt du skriver vil være synlig for alle andre på baby.no . Så vær forsiktig både med å oppgi din identitet og å hetse enkeltpersoner direkte. For å friske opp i dine ”skikk og bruk” kunnskaper har baby.no utarbeidet følgende huskeliste for felles hyggelig bruk:
> Les mer
Registrer deg her!
Røde hunder
Reddliv
Registrer ny agent
Registrer deg her
Registrer ny annonse
Reve-enka
Reduser sjangsen for allergi ved å bli kvitt støv og bakterier -
Stadig flere unge blir rammet av allergi. Ekspertene mener at dårligere inneklima er en av de viktigste årsakene til dette. Dagens inneklima i Norge kjennetegnes av mer støv og økt bruk av kjemikalier i blandt annet renhold. Firmaet ENJO Norge AS i Asker har tatt dette problemet på alvor.
> Les mer
Rett på ytelser i permisjonstiden
Jeg har noen spørsmål vedr. lønn i permisjonstiden. Jeg har i tillegg til fast lønn, klesgodtgjørelse, fri mobli, fri avis samt firma bil med fri bensin. Firma bilen er det bare jeg som disponerer og denne skatter jeg av. Beholder man disse godene når men er ute i permisjon? De er jo en del av lønnsbetingelsene. Med vennlig hilsenTrine
> Les mer
Røyking og graviditet
Røyking og amming
Råd om soling
Barnsommer12 Hudtyper- hvor mye kan jeg sole meg?
> Les mer
Rhesusfaktoren
De aller fleste mennesker - faktisk 85% - er Rhesus positive, d.v.s. at de røde blodlegemene har på overflaten det som kalles Rhesus-antigenet. Hvis man ikke har dette, er personen Rhesus negativ. Det er kun hvis mor er Rhesus negativ og barnets far er Rhesus positiv at problemer kan oppstå. Kvinnen kan da få et foster som er Rhesus positivt, arvet fra far. I løpet av svangerskapet kan noen få av fosterets blodlegemer komme over i mors blodomløp. Dette skjer helst på slutten av svangerskapet og under fødselen, men det kan også skje etter en spontan eller provosert abort eller ved fostervannsprøve. Dersom fosterets blodlegemer kommer over til mor vil moren reagere med å danne antistoffer mot Rhesus-faktoren. Kommer disse antistoffene tilbake over i fosterets blod, vil de være farlig for fosteret og må undersøkes. Det tas derfor alltid ny blodprøve av Rhesus negativ mor på slutten av svangerskapet.
> Les mer
Rekecoctail
Redd Liv - Førstehjelpskurs
DU KAN REDDE LIV!
Er du forberedt dersom en ulykke skulle skje på din arbeidsplass eller i hjemmet? Nå har du muligheten til å ta et kurs i førstehjelp.
> Les mer
Rettigheter til støtte
Resultat
Recidiverende (gjentakende) aborter
Hva bør man gjøre hvis man har spontanabortert flere ganger?
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre