Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Pottetrening er viktig men det er en del momenter å ta i betraktning før du starter
Babybad Pottetrening er viktig men det er en del momenter å ta i betraktning før du starter. Viktist av alt er å ikke starte før barnet er klart. Alle barn er forskjellige. De fleste er ikke klare før 2 til 2 ½ års alderen. Noen allerede etter 18 måneder og noen først etter 3 år.
> Les mer
Press i underlivet
Jeg føler tyngde og press underlivet!
> Les mer
Praktiske ammetips
Hva skal jeg gjøre? ikke gjøre?
> Les mer
Pingvin
Posafen mot kvalme
Hei Anne Karin! Jeg har oppdaget at jeg er gravid. Tok en gravidtet test sist fredag og en ny test sist mandag. Begge har vært positive (har ikke vært hos legen enda). Men jeg har vært noe kvalm i det siste dagene, så jeg lurte om det er mulig for meg å ta postafen for kvalmen? Jeg tipper at jeg er en måned på vei. Håper på et svar! Hilsen Margrethe (som er veldig spent)
> Les mer
Provosert abort
Nakengravid55 Etter nøye overveininger ønsker jeg svangerskapet mitt avbrutt. Hvordan går jeg frem? Hvordan skjer inngrepet? Merker jeg dette? Kan jeg bli steril av abortinngrepet? Hvor lenge blør jeg etter aborten? Kan noen se på meg at jeg har abortert?
> Les mer
Paprikasalat
Poengtabell for menn
Presten og klokkeren
Pannekaken
Permisjon
Planter er pene å se på men ikke alle er like trygge for barna
På skiferie med små
Reiseforsikringen dekker det meste av det du foretar deg og passer de fleste aktiviteter, også aktivitetene i skibakken. Den gjelder også på dagsreiser. Men husk at grov uaktsomhet kan føre til avkorting i utbetalingen.
> Les mer
POTETEN, barnas første matvenn
Potet er god mat å starte med når babyen blir rundt 6 måneder og skal få noe annet enn melk fra mor eller morsmelkerstatning. Poteten inneholder vitamin C, og en god del jern som barnet har bruk for. Ellers består poteten av mye karbohydrat (stivelse) og naturlig fiber. Stivelsen i finmoset potet er lettfordøyelig, og det er derfor ideelt å begynne med poteten når barnet skal gå over til fast føde.
> Les mer
Populære sommernavn
I Norge er det 166 kvinner som heter Juni, ni heter Juli og 452 menn heter August.
> Les mer
Pustevansker
Prikker og utslett
Premieskapet
Sammen med FotoKnudsen skal Baby ighen utpeke sommerens Godklump. Og du kan vinne flotte premier fra Olympus og Nikon til en samlet verdi av mer enn 5000,-. Se bare hva du kan vinne:
> Les mer
Pustevansker barn
Rask sykdomsutvikling, påvirket allmenntilstand og ledsagende symptomer er viktig i vurderingen av alvorlighetsgrad.
> Les mer
Personene i baby
Det er mange som bidrar mye til at Baby er slik det fremstår daglig. Imidlertid er det noen som bruker mer tid enn andre på siden.
> Les mer
Planlegger dere å ta/tok dere fordel av tidskonto ordningen?
Tidskontordningen ble innført med stor bravur for noen år siden. Det var et kvantesprang i forhold til kvinner/karriere og menn/barn. Men fungerer ordningen slik den er ment å gjøre? VI har spurt de det gjelder og det kan se ut til at ...
> Les mer
Planlagt gravid?
Ukens Mamma Mening ble viet temaet planlagt eller tilfeldig graviditet. Og igjen ser det ut til at norske kvinner er samstemte. Det viser seg nemmelig at norske kvinner som regel får ....
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre