Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Navnestatistikk
Hvor mange heter Juni til fornavn? juli? hvilke navn er mest populære? på Statistisk sentralbyrås navneside får du svar på dette og mere til!
> Les mer
Nedstemthet
Jeg gråter mye og føler meg deprimert
> Les mer
Normal graviditet
De aller fleste kvinner som blir gravide, gjennomfører et svangerskap uten problem og føder et normalt barn til forventet termin. I Norge fødes ca. 60.000 barn årlig. Hver kvinne føder gjennomsnittlig 2 barn.
> Les mer
Ny side!
Adrian3 Velkommen til Norges mest innholdsrike side for gravide og småbarnsforeldre. Vi lanserer i disse dager en helt ny side, med noe begrenset funksjonalitet. Innen første september vil det aller meste være i orden. Medlemmer i Babyklubben kan glede seg til et enda bedre tilbud helt gratis her på Baby.no. Snart vil nærmere 800 artikler som dekker alt fra den spede begynnelse av graviditeten til småbarnstilværelsen igjen være tilgjengelig.
> Les mer
Navn - Tilfeldig valg av barnets navn?
Musikeren Finn Lutt har en datter som heter Trude. Øyvind Blunch har en sønn som heter Edward. Trude Lutt og Edward Blunch. Tilfeldigheter eller planlagte ordspill? Vår undersøkelse viser at halvparten av nyfødte får navnet sitt ved en tilfeldighet.
> Les mer
Når blir barnets navn bestemt
Mange tanker kommer samtidig med at man får greie på at man er gravid. Alt fra praktiske gjøremål til navnevalg. Nå viser vår undersøkelse at de aller fleste har bestemt seg for navn før barnet blir født.
> Les mer
Noen søker kanskje etter deg!
Vi blir stadig kontaktet av medier og privat personer som trenger småbarnsforeldre i forskjellige sammenhenger. Akkurat nå søker vi på vegne av disse en mørkhudet nyfødt baby med mor og far for en TV stasjon og en ammende mamma med sitt barn til en kvinnelig maler.
> Les mer
Ny kunde/medlem
Når et vepsestikk blir farlig
Nupper eller knopper
Nyttårsforsett eller et nytt år til nytelse?
Mange benytter anledningen til å sette forsetter for seg selv og det nye året. Alt fra å begynne å trene, slanke seg, slutte å røyke eller gjøre noe med seg selv, står på agendaen. Men hvor mange er det som faktisk har reelle nyttårsforsetter?
> Les mer
Norske mammaer og pappaer vil forsikre barna sine
Det er opplest og vedtatt at man skal forsikre, hus, hytte, bil og arvegods efter beste evne. Nå sier våre lesere at de også ønsker å forsikre barna sine men at kunnskapen om hva dette betyr kanskje ikke er hva den bør være.
> Les mer
Når kjente du at barnet sparket første gang?
Det å føle at et nytt liv vokser til i ens egen mage er kun kvinner forunt. Men efter at våre brukere igjen har fått sagt sin mening er det ikke lengre tvil: Alle gravide opplever svangerskapet forskjellige.
> Les mer
Når kan du forvente å nedkomme?
Veldig få opplever å nedkomme akkurat på dagen for termin. Statistikk for landet totalt, tilsier at kun ca 7% av gravide kvinner nedkommer på den planlagte dagen. Efter at vi har spurt våre brukere kan det se ut til at du mest sannsynlig ikke må gå hele tiden ut. Dette da ....
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre