Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Katt og mus
Her må man være flere stykker samtidig. Det velges en mus og en katt. De andre danner en ring der de holder seg i hendene. Katten skal forsøke å fange musen. Når musen kommer tar deltagerne hendene opp og når katten kommer tar de hendene ned (og gjør det litt vanskelig for katten å komme frem. Når katten fanger musen, velges en ny mus og katt.
> Les mer
Kropslige endringer
Nakengravid1 Hva skjer med kroppen i barselstiden?
> Les mer
Kosthold og hennes helse
Matogmave42 Maten du spiser bør være variert, men det finnes ikke "ja-mat" eller "nei-mat" – bare mat det er bra å spise mye av og mat det er bra å spise lite av. I første rekke handler det om å bruke mer frukt, grønnsaker, fiber og fisk – og mindre kjøtt, fett og søtt, sier klinisk ernæringsfysiolog Else Rabbås Holsdal ved Regionsykehuset i Trondheim.
> Les mer
Kan fødselen påvirke din karriere?
Kan kvinner i Norge føde uten å risikere at karrieremulighetene påvirkes negativt? Norge skal jo være viden kjent for å legge forholdene til rette for kvinner som venter barn eller er i permisjon. Til tross for kontantstøtte og tidskonto er våre brukere langt fra sikre på at så er tilfelle....
> Les mer
Kylling fra Østen
Kyllingfraosten4 En spennende og eksotisk rett!
> Les mer
Kvalme og oppkast
Krybbedød i Norge
Selv om tilfeller av Krybbedød i Norge er synkende, er det flere barn under 12 år som dør av krybbedød enn av alle andre sykdommer og ulykker tilsammen. Vi har fått Landsforeningen til Støtte ved Krybbedød til å fortelle oss mer, samt å komme med praktiske råd som reduserer risikoen.
> Les mer
Kløende utslett
Keisersnitt / nødfødsel
Kynnere og rier
Klipping - revning
Kontantstøtte
I 1998 ble det innført en ordning med kontantstøtte til småbarnsforeldre. Støtten er en kontantoverføring til foreldre med barn mellom ett og tre år som ikke har barnehageplass med statsstøtte. Hvis barnet f eks har dagmamma eller er i en barnehage som ikke mottar statsstøtte, vil foreldrene ha rett til full kontantstøtte. Det samme gjelder hvis forsørgeren er hjemme for å ta seg av barnet. Kontantstøtten ytes uavhengig av foreldrenes inntekt og formue.
> Les mer
Kjerringråd
Kjerringråd er noe vi alle har hørt om, men som ingen helt vet hvordan man skal forholde seg til; er det gammel klokskap eller overtro? I helsespørsmål er det nok Hippokrates' etterkommere, det vil si legestanden i Norge, som er lurest å stole på. Men morsomme og spennende,- det kan de iallfall være!
> Les mer
Konkurranser
Hva er vel bedre enn å motta en gratis oppmerksomhet fra en eller annen baby.no sponsor? Enten det er fotokamera, week-end turer eller gavekort. Vi går ikke av veien for å glede våre brukere! Nedenunder kan du alltid holde deg oppdatert på det siste innen konkurranser på Baby.
> Les mer
Kurs i barnemat laging
Er du også lei av å kjøpe dyr barnemat du ikke helt vet hva inneholder? I tiden fremover vil vi bringe oppskrifter, tips og råd som kan spare deg for både tid og bekymringer fra ernæringsspesialist Margit Vea's nye side Barnemat.com. Baby har inngått et samarbeid med Barnemat.com som vil servere deg sunne og ernæringsrike retter for liten og for stor. Imidlertid vil det bli avholdt kurs for interesserte i barnematlaging regelmessig.
> Les mer
Kjernefamiliens utgiftsbudsjett 1997
Klassisk musikk beriker og beroliger barna
Mozart-effekten handler om musikkens positive innflytelse på menneskers utvikling og velvære. Effekten er beskrevet i vitenskapen og brukes nå av Fisher-Price i den nye serien med musikkleker for barn 0 - 2 år
> Les mer
Kvinnenaturen er kompleks!
Kjemisk analyse av kvinnen..?
Kjære Gud
Kløe- Underliv
Kan vi selv bestemme barnets kjønn?
Kolikk
Kandidater til årets Sommer Godklump
Kandidater til kåringen av hele Norges Godklump
Kandidater til sommerens Godklump konkurranse
Kurs og grupper for gravide
Familielek26 Jeg ønsker å melde meg på et svangerskapskurs - hvordan gjøres dette ? Hva koster slike kurs ?
> Les mer
Kylling cordon bleu
Kopiering og bruk
Kilder til baby.no innhold
Kontakt Oss
Send oss en mail direkte her!
> Les mer
Kosthold-vektøkning
Mattomater31 Hva slags mat bør jeg ha i svangerskapet? Hvor mye skal jeg legge på meg?
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   
Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre