Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Hvor skal jeg kontrolleres og hvor hyppig?
Nakengravid6 Du bør bestille time hos nærmeste helsestasjon, nærmeste lege eller gynekolog. Det er viktig at du går regelmessig til kontroll utover i svangerskapet. Dette skal sikre at du og barnet utvikler dere normalt og at dere er friske. Hvis det oppstår problemer vil legen eller jordmoren følge nøyere med og utføre spesialundersøkelser hvis det er nødvendig. Regelmessig svangerskapskontroll er til det beste for deg og barnet.
> Les mer
Hva som krever behandling i barselstiden
Hva som krever behandling
> Les mer
Hva er bra å spise når man ammer
Barnemat2 Hva bør man unngå å spise når man ammer, hva er bra å spise? Mvh, Linn
> Les mer
Hard avføring hos små barn - Anne Karin svarer
Hei! Vi har en jente på 6 uker som stor sett gjør seg ut etter hvert måltid, men hun jobber noe voldsomt for å få avføring. Hun krester og stønner og gir seg ikke før hun har fått bærsjet, -som regel etter hvert måltid, men spesielt om natten styrer helt til hun har gjort seg ut. Det er blitt litt bedre nå etter at hun ble 6 uker, men er dette normalt? Hun var 5840 g ved 6 ukers kontrollen og er i fin form, men jeg (mor) blir veldig bekymret av all denne stønningen og jobbingen, vi gir henne minifom før hvert måltid, men jeg vet ikke om jeg kan si at det har hjulpet noe. Er dette noe hun vil vokse av seg? Hilsen Linda R.
> Les mer
Hvordan skal man trene barnet for pottebruk?
Atobias4 Pottetrening skal være morsomt og spennende både for deg og ditt barn. Dette er en prosess alle småbarns foreldre må igjennom så gjør noe positivt ut av det. Vi har vedhjelp av flere kilder utarbeidet denne prosessen for at treningen skal gå lettest mulig.
> Les mer
Hvor får jeg råd og hjelp om abort?
Nakengravid35 Jeg er nettopp blitt gravid. Det er en fortvilet situasjon. Jeg vet ikke riktig hva jeg skal gjøre. Hvor kan jeg henvende meg ?
> Les mer
Helsenett
Hvis du fritt kunne velge, - hvor vil du helst bo?
Hjernehinnebetennelse (Meningitt)
Akutt meningitt skyldes virus eller bakterier, den mest fryktede er den som skyldes bakterier. Infeksjonen angriper først hjernehinnen, men griper også ofte over på selve hjernen og ryggmargen. Sikker diagnose stilles bare ved undersøkelse av spinalvæsken. Sykdommen kan ramme mennesker i alle aldre, fra spedbarn til gamle. Den fryktede epidemiske meningitten opptrer imidlertid hyppigst hos barn og ungdom.
> Les mer
Halsbrann
Sikkerhet39 Jeg er så plaget av halsbrann. Forklar meg litt om det.
> Les mer
Hvor sykt er det litt større barnet?
Hvor sykt er spebarnet?
Herremannsbruden
Hvordan oppdages det? - om eneggede / toeggede
HIV
Herpes
Huskeliste for 6tte måneden
Hard avføring hos små barn
Hei! Jeg har en datter født des.-98 som er plaget med hard avføring! Det kan virke som om hun kvier seg for å bæsje for hun står rett opp og ned og spenner musklene i bein og rumpe. Prøver å få henne til å sitte i sittestilling for å få åpning, men må bruke skikkelig makt for å få bøyd kneene. Det er helt OK og sitte både på potte og toalett, men problemet er å få henne til å skjønne at hun må hjelpe til selv for å få ut avføringen. Jeg har prøvd homopatmedisiner, malteekstrakt, kli i grøten og rosiner (har hun blitt lei av å spise). Svisker og sviskesaft for jeg ikke i henne! Er ikke interesser i å sette klyster for å hjelpe henne da jeg mener avføringen bør komme naturlig. Hun går aldri mer enn to døgn mellom avføringene. Har du noen tips jeg bør prøve for det er så forferdelig å se at hun har så vondt! Tips mottas med glede! Anita
> Les mer
Hudforandringer
Huskeliste for 2. måned
Har du prøvd Mammchat'en?
Hvor sykt er barnet
Hvor lenge kan en 6 måneders baby sitte i en bilstol av gangen?
Jeg lurer på hvor lenge man kan la en seks måneder gammel baby sitte i en bilstol (HTS KID) om gangen?
> Les mer
Hvordan Markedsplassen virker
Hvor gammel er du?
Hvem passer barnet/barna dine?
Hvilket kjønn har barnet?
Hvordan vil du treffe/traff du din partner?
Hvordan Markedsplassen virker
Høyrisiko svangerskap
Jeg vet at for enkelte kvinner kan svangerskapet og fødselen være mer risikofylt enn for andre . Hvem er disse kvinnene?
> Les mer
Hvor vil du føde/fødte du?
Borte bra, men hjemme best?
> Les mer
Hva trenger man å kjøpe før fødselen?
Det er ikke opplagt at man vet alt første gangen man er gravid. En av våre lesere lurte på hva man trengt å kjøpe av utstyr og fikk mange råd med seg på veien inn i butikkene.
> Les mer
Hva gjør du når du kobler av fra hverdagslivet?
Hvordan gi barna sterk benstruktur
Barnfrstesteg33 "Mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og arme, ryggen rak og blikket fritt se det er bra…."
> Les mer
Hvilke rettigheter har skoleelever og studenter
Jeg leste på baby.no at dere drev med gratisformidling av informasjon til de som venter barn. Og informasjon er noe som jeg trenger. Jeg er ei jente på 17 år som skal ha barn snart og trenger derfor informasjone om det meste framover. Særlig om hvilke rettigheter jeg har til fri fra skolen og pengestøtter. Jeg går i 2. kl allmenn. Vet ikke helt om det er dette dere driver meg, men tenkte nå jeg kunne sende en mail. Vennlig hilsen Eli
> Les mer
Hva skal barnet hete?
Hva er greit å tenke på i valg av navn?
> Les mer
Hva med et internasjonalt navn til poden?
Kanskje dere ønsker å vurdere et navn som klinger godt uansett hvor flerkulurelt samfunnet blir? Eller et navn som også utlendinger vil kunne skrive og uttale? Her er iallefall en ganske komplett samling av slike
> Les mer
Huskeliste
Hvem, hva hvor - for å få fartsdump - eller en fartshump?
Hjelp mot plager for gravide
Hvordan bli gravid.....?
HVA SKAL BARNET SPISE?
Jeg tror menneske er glad i mat lenge før det er født. Det at spedbarn elsker morsmelk når de kommer sultne til verden, viser at de nyfødte små har sans for det som er sunt og godt. Så hvorfor ikke videreutvikle dette?
> Les mer
Huskeliste for 4de måned
Hva skal du gi den lille til gave?
Noe som varer livet ut? En god investering?
> Les mer
Huskeliste for 5te måned
Hvem kan være med på fødselen?
Hoste
Huskeliste for 3dje måned
Harlequin fenomenet
Jenta vår ble tatt med keisersnitt før fødselen kom i gang fordi hun viste tegn på å ikke ha det bra. Mamma var da allerede innlagt pga høyt blodtrykk, protein i urinen og det ble påvist at det var lite fostervann. Etter litt starthjelp har Anna vist alle tegn på ha det bra (ut fra vår forståelse av hva et friskt barn ser ut som), spiser, sover, bæsjer og legger på seg. Men så ble mamma fortalt at hun hadde Harlequin fenomen. Sammen med det ble det nevnt mange ting. Alt fra at det kunne gå bort i løpet av to uker til at det kunne være snakk om en form for hjerneskade. Det ble også påtalt at brystvortene hennes satt langt fra hverandre og at det ene øyet kanskje var litt hovent. Kan du si litt om hvor vanlig fenomenet er, og i hvor stor er sannsynligheten for at det kan være snakk om en hjerneskade. -Og i så fall, hva slags hjerneskade. Med vennlig hilsen pappaen
> Les mer
Hvor mange barn ønsker du deg?
En pjokk, eller stor flokk?
> Les mer
Hjemmelaget Brokkolipuré
En barnevennlig brokkolipuré som spises med stor fornøyelse av barn som ofte ikke bryr seg om brokkoli.
> Les mer
Hjemmelaget fruktgelé til den minste
Desserten kan anbefales når du får besøk av matglade venner. De kan velge om de vil ha bare banan, eller banan og bjørnebær/blåbær blandet.
> Les mer
Hjemmelaget Barnemat - Sviskegrøt (fra 4-5 måneder, gir 2 porsjoner)
Svisker forbindes ofte med advent og jul. Dette er julemat også for de minste.
> Les mer
Hjemmelaget Barnemat - Pasta (penne) med brokkoli og vitamin D
Ukens oppskrift er pasta. Denne retten passer for barn fra 9 måneder og oppover. Nok en god grunn til å starte med hjemmelaget barnemat?
> Les mer
Hjemmelaget Barnemat - Blomkål med tomatsaus
Hjemmelaget Barnemat - Squash og eple
Hjemmelaget Barnemat - Blomkålsalat
Hjemmelaget Barnemat - Havregrynsgrøt
Hjemmelaget barnemat - Sellerirot i tyttebærsaus
En appetittvekkende sellerirot skal være fri for blad. Den skal ikke ha lange røtter, og ikke være hul og treet. Kjøttet skal være hvitt / gulhvitt og fast. Den har en kraftig, aromatisk smak, og inneholder en del mineraler og sporstoffer.
> Les mer
Heimlich manøver
Hvis barnet ditt har fått et fremmedlegemet fast i halsen!
> Les mer
Har du overveid å forsikre barnet ditt ?
Hjerte og lungeredning
For alle barn! veldig viktig.
> Les mer
Hva slags dåp foretrekker du ?
Hver tredje gravide ønsker ikke å vite barnets kjønn
I det øyeblikk du ble klar over at familien skulle økes med iallefall en til begynner tankene å gå. Hva slags farge skal det nye barnerommet få? Eller hva slags klær skal jeg kjøpe? Eller kanskje det ikke betyr noe for akkurat deg. Iallefall ønsker
> Les mer
Hva er det viktigste ved valg av navn ?
Hvor mange barn ønsker du deg
Gjennomsnittelig antall barn per familie er i underkant av to ifølge Statistisk Sentralbyrå. Etter mange år med en fallende tendens er imidlertid tallet igjen økende. Bakgrunnen kan være at man igjen legger vekt på familie verdiene og at DINK (Double-Income-No-Kids)og SINK (Single-Income-No-Kids) er på vei ut, og at en
> Les mer
Hvor mange måneder ønsker/gjennomførte du amming?
Hvem tar initiativet til sex?
Heldigvis er det mange år siden kvinnene var forventet å knise og se bort ved antydning til seksuelle tilnærmelser fra partneren. Vi fant det uansett betimelig å finne ut av hvem som oftest tar initiativet til sex idag. Og hva skjer dersom ingen av partene først viser sin interesse?
> Les mer
Hva kjennetegner en perfekt sommer ferie?
Hvorfor annonsere på baby.no?
For at vi skal våre istand til å videreutvikle tjenestene våre er vi avhengig av å ta betalt for å annonsere hos oss. Vi stiller imidlertid etiske krav til våre annonsører
> Les mer
Hvor feiret du julen?
Selv om man er blitt voksen og selvstendig og man har fått eller venter en baby, betyr ikke det at man feirer julen i eget hjem. De aller fleste småbarnsforeldre feirer den andre steder.
> Les mer
Husmor eller karrierekvinne?
Rengjorning471 Kjøkkenbenk eller styrerom...
> Les mer
Hvor mye kan du om mat?
Matgrnnsaker72 De fleste liker å spise god mat, men hva vet vi egentlig om den?
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre