Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Fødselspenger
Feriepenger2 Generelle vilkår for rett til fødselspenger
> Les mer
Forgiftning (se også planter)
Vitaminer1 Foreldre synes kanskje de har tenkt på alt - medisinen er trygt forvart i låst medisinskap, og alle skadelige kjemikalier er innelåst høyt oppe. Likevel kan det oppstå farlige situasjoner.
> Les mer
FØRSTEHJELP VED PLANTEFORGIFTNING
Blomster2 Ved forgiftning reagerer barnet med oppkast, diare, magesmerter og i verste fall synsforstyrrelser, kuldegysninger og skjelvinger. Kontakt lege umiddelbart. I tiden før du kan komme deg til lege kan du gjøre følgende:
> Les mer
Falsk krupp ( Laryngitt )
Hyppigst hos små barn i forbindelse med øvre luftveis infeksjoner.
> Les mer
Feberkramper
Kramper og bevisstløshet er symptomene hos enkelte barn ved raske temperaturøkninger eller temperaturfall.
> Les mer
Forgiftninger
Vi har i den senere tid fått en økning av forskjellige typer forgiftninger. Man går ut fra at dette skyldes den utviklingen som har foregått i vår husholdning, i industrien, i jordbruket og sist men ikke minst: narkotika, alkohol og medikamenter.
> Les mer
Feber og bruk av febernedsettende midler på barn
Hej! Min dotter är 5,5 månad och är väldigt förkyld. Hon har haft feber sedan i tisdags och i går var den uppe i 39,5 hela dagen. Hon är snuvig och hostar. När ska jag åka till en lege? Har du några tips och ideér hur jag bäst ska sköta om henne? När ska man ge febernedsättande? Jag ger henne mycket vätska och hon sover väldigt mycket. Tacksam för svar. Osäker mamma
> Les mer
Flekker
Barnet mitt har fått feber og et utslett med røde flekker. Hva kan det være?
> Les mer
Fødselspengekalkulator
Trygdeetaten har nå laget en fødselspengekalkulator, som man kan prøve her.
> Les mer
Fosterets utvikling
Aultralydsmall9 Fosterets utvikling måned for måned Hvor mye kan du egentlig om barnet i magen? Se her for mer info:
> Les mer
Ferier og graviditet
Feriesommer210 Lei av snø og slaps? Frister en tur til varmere breddegrader kanskje? Har du begynt å planlegge ferien til sommeren og er du gravid bør du først lese dette.
> Les mer
Fisk er ikke alltid sundt
Sommerferie11 Statens Næringsmiddeltilsyn annbefaler at gravide og ammende ikke spiser stor ferskvanskfisk som abbor over ca. 25 cm, eller stor ørret og røye over et kilo. Dette kommer frem av en rapport stemplet 9.mars iår
> Les mer
Fosterets utvikling måned for måned
Aultralydsmall12 Fosterets utvikling Fra bitteliten millimeterklump til en liten krabat snart klar for den store verden ;-) Ta vår uhøytidelige test om dette emnet:
> Les mer
Faddere
Trodde du kanskje at dette var et enkelt valg? Å nei du... skal du velge en bestemor, eller en tante eller en annen slektning? De blir helt sikkert veldig stolte men er det det riktige for den lille?
> Les mer
Forstoppelse
Før innleggelse på fødeavdelingen - hva bør jeg ha med?
Fødsel, hva skjer på sykehuset?
Folsyre - B vitaminer i svangerskapet
Hei. Jeg er nå gravid i 5. uke med mitt andre barn og har blitt anbefalt å ta folsyre tabletter. Hva hjelper disse tablettene mot, og hvor lenge bør jeg ta dem. Under mitt første svangerskap fikk jeg flere/større pigmentflekker som skyldes Vitiligo som jeg har hatt i mange år. Er det noe jeg kan gjøre for å forhindre at flekkene sprer seg enda mer denne gangen. På forhånd tusen takk for svar! Mvh Kathrine
> Les mer
For eller imot kontantstøtte?
Det er en kjent sak at det finnes tre former for løgn; Løgn, grov løgn og statistikk. Bare les hva norske mødre og gravide mener om kontantstøtte kontra resten av befolkningen.
> Les mer
Forebyggelse av allergi hos fosteret
Både mannen min og jeg er svært allergiske. Er det noe vi kan gjøre for at barnet vårt blir skånet for dette?
> Les mer
Forlenger annonse...
Fra furu og fondue til stål og Sushi
Veien frem til dagens kjøkken har vært lang og krokete. Fra 70-tallets Chilli Con Carne, servert på furubord i rød-grønne kjøkken med detaljer i plast, til dagens polerte stålplater, datastyrte kjøleskap og Sushi.
> Les mer
Fast føde før 4 måneder
Jeg har en gutt født 04.12.99 (62cm/5480gr) som ofte krever mat om natten. D.v.s. to til fire ganger per natt. da får han kun fra en side per gang fordi jeg sovner. Har gutten liggende sammen med meg om natten. Han har også kolikk og skriker ofte om ettermiddagene og/eller kveldene, så det blir ganske slitsomt i lengden. (har to gutter til på 2,5 og snart 5 år). Jeg lurer på om jeg kanskje har for lite melk. Det var ikke noe problem med de andre som jeg ammet til de var henholdsvis 15 0g 11 mnd. Kan jeg begynne med grøt? Det er mye allergi i familien, men ikke matallergi. Det er svært viktig for meg og de to andre barna at minstemann kommer på
> Les mer
Fra barnemunn
Fader Vår
Får du nok søvn?
Testgravid1325 Selv om vi nå går inn i en lysere tid har du kanskje opplevd å ikke føle deg veldig opplagt? Er du i tillegg litt nedfor kan det være at du ikke får nok søvn. I tillegg gjør mangelen på søvn at hjernen din ikke utvikler seg slik denne kunne ha gjort.
> Les mer
For eller bakovervendt stol?
Farene ved baking, lys og varme
Julen er en fin tid. Familien samles og tradisjoner gjenopptas. Baking, stearinlys og peisbål er noe de aller fleste av oss forbinder med Julen. Men som kjent skjer de fleste ulykker i hjemmet.
> Les mer
Ferie med småbarn
De fleste av oss har nok planlagt reisemålet allerede, og med små barn som skal være med på turen kreves det gjerne litt ekstra planlegging. Her kan du få noen tips om temaet ferie med små barn.
> Les mer
Fostervannsprøver
Fødsel i Fokus
Alle som føder barn har rett til å selv få velge hvor og hvordan de vil føde sitt barn, men virkeligheten i dag er at få par som venter barn blir opplyst om at det faktisk finnes alternativer til sykehusfødsler.
> Les mer
Forkjølelse og tett i nesen
Feberkramper
Feber på barn
Man blir ofte redd når ens eget barn blir sykt, og det er ikke alltid like lett å tenke helt klart. Feber er den vanligste formen for symtom på noe, men det er ikke sikkert det er farlig hver gang.
> Les mer
Familiestatistikk
Faren for brystkreft øker med tiden det tar før du får ditt første barn
Stemmer det at faren for å få brystkreft øker om du får barn i godtvoksen alder? Hilsen Tone
> Les mer
Firmabil og barselpermisjon
Hei! Lurer bare på om dere kan svare meg på følgende; jeg har firmabil og lurer på om når jeg tar barselpermisjon m/80% lønn om jeg har krav på å beholde bilen det ene året? (Hva med evt et andre år i permijon uten lønn?)
> Les mer
Fiskegrateng
Fiskegrateng37 En god "gammeldags" fiskegrateng....
> Les mer
Førstehjelp for barn
Barnehage, lekeplasser og hjemmet er steder hvor barn leker, og dessverre noen ganger også skader seg. Skadeforebyggende tiltak kombinert med god kjennskap til førstehjelp gjør tilværelsen tryggere for deg og barnet. Vi anbefaler alle foreldre å gjennomføre et førstehjelpskurs.
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre