Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Eksempler
Eldre førstegangsfødende
Depresjonikke1 Jeg er nå midtveis i livet - 39 år og førstegangsfødende. Er dette farlig?
> Les mer
Er det sammenheng mellom fødselsvekt og intelligens?
Mange har lurt på hva årsaken til at noen blir mer intelligent enn andre er. Alt fra gener, miljø og antall søsken har blitt brukt som forklaring. Nå mener imidlertid forskere ved Standford University at fødselsvekt er viktigste faktor for intelligens og akademiske prestasjoner.
> Les mer
Er du overtroisk?
Aviser og blader flommer over av tilbud om spådommer om fremtiden ved hjelp av tarrotkort, krystallkuler og horroskop. Er dette bare tilfeldig eller er virkelig nordmenn overtroiske? Ifølge svarene vi fikk inn tyder mye på at
> Les mer
Er jeg gravid? - graviditetstegn/graviditetstest
Endre annonse
En barnevennlig våronn
Våronna står for tur. Gammelt skrot skal vekk for å gi plass til det som skal gro. Viktig er det også å kunne litt om barns omgang med kjemikaliene man ofte bruker i hus og hage.
> Les mer
Endelig er sommeren her
Snøen har sluppet taket for denne gangen. Uansett om du firtsatt har stor mave eller har en nyfødt en er det mange hensyn å ta selv om det går mot varmere tider. Vi har samlet informasjonen du trenger for å være forberedt.
> Les mer
Et lite hjertesukk fra en litt forvirret og sliten mamma
Hvor mange ganger har ikke du som mamma følt deg sliten? At tiden går for fort? At det er for mye å gjøre i hus og med faste gjøremål. Her er en som har satt ord på følelsene.
> Les mer
Ekstra småbarnstillegg for enslige forsørgere
Egenpleie
Emilie og Marcus er tidens mest populære jente- og guttenavnene i Norge
Statistisk Sentralbyrå (SSB) offentliggjorde nylig tall som viser fjorårets mest populære norske døpenavn. Jentenavnet Emilie hadde en voldsom økning på nittitallet, men har hatt litt tilbakegang i det siste. Likevel holder fortsatt Emilie førsteplassen - tett fulgt av Ida. Førstevalg for guttene er Markus.
> Les mer
Eksotisk kyllingsuppe (fra 6 måneder, gir ca. 1 liter)
Dette er en suppe du kan servere til hele familien. Når du har tatt av det minstemann skal ha, kan du tilsette noe mer kyllingkraft, urter og krydder. Jeg synes fersk ingefær smaker godt i kyllingsuppe, og ha gjerne kokosmelk og risnudler i til slutt. Du kan også bruke andre grønnsaker dere måtte ha, som blomkål, paprika, squash ol. Selv om det tar noe tid å koke kraften du bruker i denne suppen, kan du fryse ned noe kyllingkraft til en senere anledning.
> Les mer
En historie om julen
Julen kan være så mangt. Giverglede. Glede ved å se en presang bli pakket opp. Eller rett og slett troen på at julen bringer frem det beste i menneskene. Dessverre er det ikke alltid slik. Jeg vet at julen kan gi meg begjær.
> Les mer
Enslig mor
Jeg er 27 år gammel, og venter mitt første barn i september. Dessverre er jeg alene om dette, o lurer nå på hvilke rettigheter jeg har, også angående støtteordninger. Jeg har fast 100% stilling som lærer. Vennlig hilsen Kristin Myhr
> Les mer
Er du og din partner enig i antall barn dere skal ha?
I uke 36 spurte vi Baby brukerne om hvor mange barn de kunne tenke seg å få. Resultatet indikerte at 2,86 barn i snitt var ett passende tall. Dette tallet var imidlertid så mye storre enn de offesielle tallene fra Statistisk Sentralbyrå at vi måtte undersoke om våre tall kun var halvparten av sannheten. Derfor spurte vi i uke 37 om folgende: Er du og din partner enig i hvor mange barn dere skal ha?
> Les mer
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre