Om BabyHovedsiden SØK PÅ ORD SOM BEGYNNER MED
 b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z   æ   ø   å

Søk på forbokstav

Barn er ingen hindring for karriere
Lovenskiold2 - Kvinner som blir gravide må selv aktivt ta ansvar for egen karriere for ikke å bli glemt av arbeidsgiver. Samtidig er det kritisk at partneren tar sin del av oppgaven når kvinnen skal tilbake til arbeid. Dette sier småbarnsmamma Anne Marie Løvenskiold i Coca-Cola Norge AS.
> Les mer
Barnebidrag - Reglene oppsumert
Isabel1 Begge foreldre er pliktige til å dekke utgifter til barnets underhold og utdanning når barnet selv ikke har midler. Hver av foreldrene skal bidra etter økonomisk evne. Underholdsplikten varer til barnet er fylt 18 år. Dersom barnet etter fylte 18 år fortsetter med vanlig skolegang, har det krav på tilskudd så lenge skolegangen varer, men kravene må være rimelige i forhold til foreldrenes økonomi.
> Les mer
Babyklubben
Babyklubben er et tilbud til alle som venter eller har barn. Du registrerer deg med, brukernavn, termin/fødselsdato og velger passord. Hver uke du logger på babyklubben vil vi forslå temaer og artikler som er aktuelle for deg og den uken du er i. Velkommen til hjertet av Baby!
> Les mer
Barn og passiv røyking
Skyer3 Er barn spesielt utsatt for helseskader ved passiv røyking?
> Les mer
Barn og Tannlege
Forstekyss4 Når bør tennene bli undersøkt av tannlege/tannpleier?
> Les mer
Barselgrupper og andre tilbud
Barnidrett5 Er det noen steder jeg kan møte noen som er i samme situasjon som meg?
> Les mer
Bør vi ha selvbestemt keisersnitt?
Takk til Cathrin for denne undersøkelsen
> Les mer
Barnedepresjoner
Forstekyss7 Hva menes egentlig med "barnedepresjoner"? Hva utløser slike depresjoner og hva kan du gjøre?
> Les mer
Brannskader
Sikkerhet38 Viktig informasjon ved brannskade!
> Les mer
Babyklubben
Barn med nevrose
Babybad10 Nevroser er noe de aller fleste forbinder med litt eldre mennesker. Men vedvarende nevrøsitet kan også ramme små barn. Les mer her
> Les mer
Barn og Sykkel
Sykkelsesongen er i full gang, og småbarna elsker en skikkelig sykkeltur i full fart. Mor og far får seg litt mosjon samtidig som barnet kan sluke i seg inntrykk langs veien. Med stadig sikrere utstyr er det ingen grunn til at sykkelturen ikke skal være trygg, det gjelder bare å velge riktig.
> Les mer
Bruk av pappapermisjon
Det er ikke bare kvinner som har fått rettigheter i forhold til graviditet og fødsel. I forbindelse med fødsel har pappaen krav på fire ukers pappa permisjon. Nå viser vår undersøkelse at kun halvparten utnytter denne muligheten fullt ut.
> Les mer
Begynnende svangerskapsforgiftning
Blodprøver-urinprøver
Brystforandringer
Blir du verdsatt av partneren din?
Kunst416 Setter partneren din nok pris på deg?
> Les mer
Beregning av termin og unnfangelse
Brystspreng, tilstoppede melkeganger og brystbetennelse
Nakengravid218 Lyst til å lære litt om problemer med brystspreng og håndmelking?
> Les mer
Blødning under en fødsel
Barnemat - Til bords med de minste
Du kjeder deg så å si aldri når du sitter til bords med de minste. Små barn er godt selskap, men det er viktig å ha god tid. God tid og god stemning rundt måltidene gir barna positive og spennende opplevelser i forhold til mat.
> Les mer
Blodig avføring
Barnesykdommer - Sykdom styrker immunforsvaret
Er du bekymret for at barnet ditt skal bli smittet av andre som er syke? Trøst deg da med at forskning har slått fast at virus som barnet blir utsatt for i sine første leveår, styrker immunforsvaret og reduserer sjangsen for astma og andre luftveisplager senere i livet.
> Les mer
Bruk av snus - før og etter graviditeten
Vi blir hele tiden fortalt at røking er skadelig for barna.Så vel som ved amming som i selve svangerskapet. Men hva med bruk av snus? Flere kvinner jeg kjenner bruker snus,om ikke så veldig offentlig. Snus inneholder store mengder nikotin og barnet vil vel bli påvirket i samme grad som ved røking. Dette er det lite informasjon om. Kanskje fordi snusbruk alltid har vært forbeholdt menn?
> Les mer
Blod i urinen til en baby
Jeg har en baby på 6 mnd. som i går hadde en liten rosa flekk(blod) i urinen på størrelse med en kulepenntopp.Han har ikke hatt det før og ikke siden(foreløbig). Samboeren min mener at dette er ganske normalt og heltufarlig hos spebarn. Jeg er imidlertid ikke like sikker. Han er egentlig frisk og aktiv, ikke noe annet ser ut til å feile han. Jeg føler likevel behov for ett svar på hva dette er. Håper du kan svare meg, på forhånd takk. Mvh, Hans Petter
> Les mer
Bestemmer du eller barnet?
Andrine25 Er du den som tar avgjørelsene eller lar du barnet ditt ta dem for deg?
> Les mer
Babyklubben 2
Blødning i begynnelsen av svangerskapet.
Jeg er nå 2 måneder gravid og har akkurat oppdaget blødning fra skjeden. Hva skal jeg gjøre ?
> Les mer
Babysvømming - Med vann over hodet
De fleste forbinder svømmetime med noe man hadde på grunnskolen. Strekk fram og bøy tilbake. Fram og tilbake. Det å svømme sammen med andre på samme alder trenger nødvendigvis ikke være slik. Vi har vært på babysvømming.
> Les mer
Blødning i midten og på slutten av svangerskapet
Betingelser for å spørre en ekspert
Bevistløshet - Førstehjelp
Som voksen med ansvar for en liten en som handler uforutsigbart, er det viktig å kunne førstehjelp. Les mer hvordan du skal reagere dersom barnet ditt eller andre er livløse.
> Les mer
Barselgruppa
Betingelser for å få svar
Det kan være at ekspertene vi har knyttet til oss ønsker å definere hvilke områder de kan påta seg å svare på spørsmål om.
> Les mer
Bymusa og landmusa
Bamse Brakar
Barns rett til fars navn
Jeg venter barn med en mann som jeg ikke er sammen med/ikke har bodd sammen med. Har barnet krav på å få hans etternavn (i tillegg til mitt) hvis jeg ønsker det? Eller er dette opp til pappaen?
> Les mer
Barns arverett
Jeg lurer på følgende, vi er gift og skal ha barn til sommeren. Hvordan er det med arverett hvis en av foreldrene dør eller begge. Vi lurer nemlig på om vi skal sette opp testament.
> Les mer
Barnetrygd - Generelt
Barn og sykkel
Barnevaktens Hjelpeliste
Barnesete og airbag
Bleieutslett
Barnemat - Meny forslag
I samarbeid med Barnemat.com finner du her en komplett barnemat meny. All maten kan du selv lett lage og dette er både godt og billig. Det som ikke havner i barnets mage i første omgang, kan fryses. Lykke til!
> Les mer
Barnematingredienser
Det er ikke mange råvarer du trenger ha i huset for å lage god og næringsrik barnemat. Finnes noen av disse matvarene på kjøkkenet ditt, kommer du langt.
> Les mer
Bruk av fluor
Barn med hard mage
Jeg har en sønn på 16 mnd. Noen uker har han helt vanlig avføring andre ganger gråter han når han skal ha avføring. Han har hatt problemer med dette siden fødselen, men i de 7 første månedene brukte vi et middel for å gjøre avføringen løsere. Dette sluttet vi med og avføring var da normal i noen måneder. Nå er avføringen hard igjen.Jeg prøver å unngå matsorter jeg vet man blir hard i magen av. Jeg prøver med sviskesaft etc. Men han vil ikke ha det. Har dere andre forslag?
> Les mer
Blødning i midten og på slutten av svangerskapet
Bekkenløsning - ryggplager
Bedøvelsesmidler - smertestillende
Blemmer
Barn på sykehus
- Når små barn møter lege og helsepersonell ved rutinekontroller på helsestasjonen, er dette en god trening til et eventuelt senere sykehusopphold, sier spesialsykepleier Solveig Sætre. - Denne forberedelsen kan vise seg svært viktig om barnet blir innlagt på sykehus. Foreldre, skole og barnehage kan alle bidra til at et sykehusopphold blir til det beste for barnet.
> Les mer
Barn
Barn hører som regel til samme kirke som foreldrene eller den av dem som har foreldremyndigheten alene. Etter den evangelisk-lutherske bekjennelse anses den kristne dåp som et vilkår for å bli opptatt i en kristen kirke. Medlem i Den norske kirke blir man derfor først gjennom dåpen. De fleste udøpte barn hører likevel inn under kirken. Ved å bruke uttrykket høre inn under, har man ment å gi uttrykk for at kirken står i et ansvarsforhold også til disse barna. Er ikke barnet døpt når det er fylt 18 år, hører det ikke lenger inn under kirken.
> Les mer
Befolkningsstatistikk
Bekreft nytt innlegg
Innlegget din er ikke enda satt inn, trykk under for å bekrefte eller gå tilbake for å endre.
> Les mer
Bruk av solkrem på små barn
I mai reiser mannen min og jeg med vår lille datter som på det tidspunktet er 6 måneder, til Hellas. Lurer på hva vi skal gjøre med solkrem. Selvsagt skal vi holde henne mest mulig i skyggen, men holder det??? Har hørt at småbarn skal bruke en viss type solkrem, den typen som ikke trekkes inn i huden -stemmer det? Hvilket merke bør en i så fall bruke? Takker for svar! Mvh. Line
> Les mer
Blødninger
Når ulykken er ute, hva gjør vi ? Det er viktig å forebygge og berolige pasienten.
> Les mer
Barnemat - Fiskekaker med persille
Fersk fisk kan det lages mye godt av. Mange små elsker å gomle fiskekaker, og synes det er den beste lørdagskosen de kan få i klypene sine.
> Les mer
Barnemat - Grønnsaker med hvitløk og ansjos
Våre små sjarmtroll har lett for å bli forkjølet nå i overgangen fra vinter til vår. Gode grønnsaker og litt hvitløk, som inneholder små mengder antibiotika, styrker barnet slik at det kanskje takler påkjenningene bedre.
> Les mer
Brudd og bruddbehandling
Overbelastning, ytre vold, strekk eller trykk kan føre til en brist eller et brudd, og vi må kunne skille mellom:
> Les mer
Barn i krise
Fugleskremsel60 En krise høres som noe veldig dramatisk. Men hva menes egentlig med dette? Og hvordan skal du hjelpe til med å takle en slik tilstand? Eller aller helst unngå dette. Les mer her
> Les mer
Barn og arverett
Jeg lurer på følgende, vi er gift og skal ha et barn til sommeren. Hvordan er det da med arverett hvis en av foreldrene dør eller begge. Vi lurer nemlig på om vi må sette opp et spesielt testamente ...
> Les mer
Barnets rett til fars navn
Jeg venter barn med en mann som jeg ikke er sammen med/ikke har bodd sammen med. Har barnet krav på å få hans etternavn (i tillegg til mitt) hvis jeg ønsker det? Eller er det helt opp til pappaen?
> Les mer
Brukte du, eller planlegger du å bruke bedøvelse under fødselen?
Baby`s nyttårsforsett for 2001. Vi skal skrive mer om oppdragelse, rettigheter, helse, sikkerhet og ernæring
Baby har vært i drift siden mars 2000. Like lenge som et helt svangerskap. Og for et svangerskap. Vi har vel gjort alle de feilene man kan gjøre. Vi har prøvd og feilet og prøvd igjen. Samtidig som et nytt år ble påbegynt fant vi det riktig å spørre dere om hva vi burde fokusere mer på dette året. Og svaret ble ....
> Les mer
Bruker guttene EM i fotball som unnskylding til å gjøre mindre husarbeid?
Ble sommeren slik du forventet?
Hvem har vel ikke gledet seg til sommeren? Til alt man skal gjøre. Oppleve. Steder man skal se. Mennesker man skal møte. Bare det blir litt varmere. Og man får ferie. Dessverre går det ikke alltid slik man tror...
> Les mer
Barn sover mest på ryggen
Sovestilling varierer fra person til person. Sikkert er det at de aller fleste barn sover på ryggen. Og det er bra ifølge spesialistene.
> Les mer
Barnehagestart
Sommerferien går mot slutten, og mange barn skal begynne i barnehagen. For noen er det kanskje for første gang, eller kanskje man har byttet og begynner i en helt ny barnehage. Uansett blir møtet med barnehagen en stor opplevelse for de minste.
> Les mer
Babysvømming
Dykk69 Dette er de stedene vi har funnet som driver med Babysvømming. Vet du om andre steder så les nederst på denne siden.
> Les mer
Baby.no inngående
< Februar Godklump >
Gjør Baby.no til din startside Legg denne siden til Favoritter

Babyklubben
 Logg inn 
 Registrer deg   
Ukens Mamma Mening
Au Pair
Hei :). Hi dear family from Stavanger. I am Marina (24) a girl from Peru. I am looking for a family to work as a au pair. I been working here one year and i want to continuo one year with a family in Sandnes, Sola or Stavanger. I am a nice girl who can take care of your kids. My telephone number is 45808350. I hope to hear from you soon as posible.
 Stem 
 Vis resultat   

Læringsspill for barn - Developmental games for children

Jurk
Helsenett
Utgiver: www.baby.no Send mail til Redaksjonen,
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Baby © 1999-2005 Endre